BányaBarangoló 3

2024-04-19

Hír kategória,

Rövid ismertető

Mozdulj rá!

Egyhetes sportkihívásra várunk mindenkit!

BányaBarangoló 3 | Mozdulj rá!
Egyhetes sportkihívás
április 29-május 5.

 
Sétálj, fuss, tekerj végig a tatabányai bányaúton! Szelfizz a kijelölt emlékállomásokon, és küldd el nekünk az így készült képeket! Gyűjts össze minimum 11 pontot, hogy bekerülj a kobakba! A legjobb pontszerzők között 10.000 Ft értékű süteményutalványt és múzeumi ajándékokat sorsolunk ki.
 
A különböző állomásokon különböző pontokat szerezhetsz:

1 pontot ér: Harangjáték (Erkel Ferenc Zeneiskola), Szent Borbála szobor, Szent Borbála ivókút, Bányász Kegyeleti Emlékmű, Vida Jenő emlékkő, dr. Gál István dombormű, I/a akna falfestmény, Vértanúk tere emlékmű, Bányász padok, Mohi Rezső emlékkő
2 pontot ér: Bányászati és Ipari Skanzen, XII-es lejtakna, XI-es lejtakna, XIV-es lejtakna, Kóta József emlékkő
3 pontot ér: X-es lejtakna, XII/a (Vadorzó) falfestmény, Ranzinger Vince-kilátó
 
Térképes segítség az állomásokhoz:
https://bit.ly/3aVYBmt
 
A fotókat május 5-ig várjuk a tatabanyaimuzeum@gmail.com email címen. Sorsolás: május 7. (kedd). A nyerteseket emailben értesítjük!

 

A Bányabarangoló a T-Szol Zrt. támogatásával valósul meg.
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
  
A személyes adatait bizalmasan kezeljük, és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A játékban való részvétellel hozzájárul, hogy megadott személyes adatait (név, email cím) a sorsolás során felhasználhatjuk, a beküldött fotókat a múzeum felületein publikálhatjuk, valamint elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat (https://tbmuzeum.hu/docs/privacy_policy.pdf).