VÁROSI TERMÉSZET

2024-05-01

Hír kategória,

Rövid ismertető

Fotópályázat tatabányai középiskolák tanulói számára (9-12. évfolyam)

A Tatabányai Múzeum a MUSEUM WEEK programsorozat keretében fotópályázatot hirdet.

VÁROSI TERMÉSZET
Fotópályázat tatabányai középiskolák tanulói számára (9-12. évfolyam)

A Tatabányai Múzeum a MUSEUM WEEK programsorozat keretében Városi természet címmel fotópályázatot hirdet tatabányai középiskolák tanulói számára. Város a természetben? Természet a városban? A város természete? Ember- és utcaportrék? Városi flóra, városi fauna? Ilyen és  ehhez hasonló gondolatok, hívószavak mentén várjuk a kreatív megközelítéssel elkapott pillanatokat. A pályázatra a megadott paraméterek alapján várjuk az alkotásokat. Az eredményhirdetést követően minden beérkezett alkotás két héten keresztül megtekinthető lesz a múzeum aulájában kivetítve. A szakértő zsűri által legjobbnak ítélt fotókból kamarakiállítást rendezünk 2024 őszén a múzeumban. A pályázat első három helyezettje és közönségdíjasa tárgynyereményben részesül. A közönségdíjas munkáról a Tatabányai Múzeum Facebook-oldalán szavazással dönthet a plénum.

A zsűri tagjai:
Vágó-Lévai Katalin fotográfus, a zsűri elnöke
Tóth Enikő művészettörténész
Szilágyi Kevin M. grafikus

Nevezési feltételek:
A fotók bármilyen technikával készülhetnek: archaikus, analóg, digitális, instant stb., de a jelentkezéshez csak elektronikus formában, e-mailben tudjuk fogadni az alkotásokat.

Egy pályázó maximum 3 db saját készítésű fotóval pályázhat. A beküldendő nézőképek mérete hosszabb oldalon 2500 pixel, felbontása 300 dpi, a fájl mérete maximum 5 MB, formátuma JPG   legyen!
Az alkotók szabadon alkalmazhatnak utómunkát.

A fájl nevében kérjük feltüntetni az alkotó nevét és a kép, vagy sorozat címét, illetve azonos képcímek esetén a képek sorszámát is.

A pályamunkákat a palyazat@tbmuzeum.hu címre kérjük beküldeni.
Beküldési határidő: 2024. május 31. 
Eredményhirdetés: 2024. június 7 ., 16 óra, Tatabányai Múzeum (Szent Borbála tér 1., A Vértes Agorája épületében)

 

További információ: tatabanyaimuzeum@gmail.com

 

A pályázat támogatója: Capa Központ

 

A pályázók személyes adatait bizalmasan kezeljük, és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A pályázó a pályázaton   való részvétellel hozzájárul ahhoz,  hogy megadott személyes adatait (név, e-mail cím ) a pályázati elbírálás során felhasználhatjuk, a beküldött fotókat a múzeum felületein publikálhatjuk, valamint elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat (https://tbmuzeum.hu/docs/privacy_policy.pdf).