BányaBarangoló

2020-05-04

Hír kategória,

Rövid ismertető

"Így is összetartozunk"

Egyhetes sportkihívásra várjuk az érdeklődőket, amely során városunk bányászati emlékeit, a "bányautat" kell bejárni.

BányaBarangoló

„Így is összetartozunk”

Egyhetes sportkihívás

május 11-15.

 

Az egészségügyi és biztonsági előírások fokozott betartása mellett a rendkívüli helyzet ideje alatt is fontos a testmozgás és a szabad levegőn való tartózkodás. Sétálj, fuss, tekerj végig a tatabányai bányaúton! Szelfizz a kijelölt emlékállomásokon, és küldd el nekünk az így készült képeket! Gyűjts össze minimum 10 pontot, hogy bekerülj a kalapba! A legjobb pontszerzők között a járvány időszaka után 10.000 Ft értékű könyvcsomagot és skanzenes pólókat sorsolunk ki.

 

A különböző állomásokon különböző pontokat szerezhetsz:

1 pontot ér: Harangjáték (Erkel Ferenc Zeneiskola), Szent Borbála szobor, Szent Borbála ivókút, Bányász Kegyeleti Emlékmű, Vida Jenő emlékkő, dr. Gál István dombormű, I/a akna falfestmény, Vértanúk tere emlékmű, Bányász padok, Mohi Rezső emlékkő

2 pontot ér: Bányászati és Ipari Skanzen, XII-es lejtakna, XI-es lejtakna, XIV-es lejtakna, Kóta József emlékkő

3 pontot ér: X-es lejtakna, XII/a (Vadorzó) falfestmény, Ranzinger Vince-kilátó

 

Térképes segítség:

https://bit.ly/3aVYBmt 

 

A fotókat május 17-ig várjuk a tatabanyaimuzeum@gmail.com email címen. Sorsolás: május 18. (hétfő). A nyerteseket emailben értesítjük!

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


 
Kérjük, a pontgyűjtést soha NE csoportosan végezzük! Indulás előtt mindig informálódjunk a legfrissebb biztonsági előírásokról és korlátozásokról! Készüljünk fel az útra megfelelő mennyiségű folyadékkal! Kérjük, a pontgyűjtés során kiemelt figyelmet fordítsunk önmagunk és mások egészségének védelmére, így a maszkok és a kesztyűk viselése az út során erősen javasolt! Az út során kerüljük a tömeget és tartsuk be a megfelelő távolságot! Ne felejtsünk el alaposan kezet mosni, miután hazaértünk!

 
A személyes adatait bizalmasan kezeljük, és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A játékban való részvétellel hozzájárul, hogy megadott személyes adatait (név, email cím) a sorsolás során felhasználhatjuk, valamint elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat (https://tbmuzeum.hu/docs/privacy_policy.pdf).