Közlemény

2020-03-16

Hír kategória,

Rövid ismertető

Veszélyhelyzet és rendkívüli jogrend

Ezúton értesítjük a tisztelt érdeklődőket, hogy a Tatabányai Múzeum meghirdetett rendezvényei beláthatatlan ideig elmaradnak, a múzeum pedig további intézkedésig ZÁRVA tart!

A Magyar Kormány és az operatív törzs 2020. március 11-i tájékoztatása alapján rendeletben hirdették ki Magyarország területén a koronavírus miatti rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet.
"A Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdet ki" - írja a Magyar Közlöny.

Ezúton értesítjük a tisztelt érdeklődőket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a Tatabányai Múzeum meghirdetett rendezvényei beláthatatlan ideig elmaradnak, a múzeum és a skanzen pedig további intézkedésig nem látogatható!

A múzeumi háttérmunka folytatódik, az online elérhetőségek (email: info@tbmuzeum.hu és tatabanyaimuzeum@gmail.com, Facebook: www.facebook.com/TatabanyaiMuzeum) mellett kérjük, hogy a +36 20 251 6007-es ügyeleti telefonszámon keressenek minket!

Köszönjük a megértést!

Vigyázzunk egymásra!

Jó szerencsét!